Pretty Little Liars-ból ki a bizonyos "a"?
#6-os
SPOILER!!
Aria nem lehet, nem olyan hülye hogy magának írjon sms-t meg bezárja magát egy hulla mellé és le akarja lökni magát a vonatról:)
Szerintem Aria, mert az intróban ő mondja egyedül, hogy sshhh, akkor kezdődött az egész amikor ő visszajött Izlandról, valamint Mona egyszer úgy hívta, hogy Big A.
Amúgy ha Marlene tényleg azt mondta, hogy a 4 csaj közül egy, akkor az Spencer lesz, mert nemrég azt mondta, hogy 7 betű.
a 4 lány közül tuti, hogy egyik sem A, nagyon el lenne rontva a sori, ha ők lemmének benne a gonoszok
aki itt A az tuti egy tudathasadásos majom, aki meg akarja bosszulni az egész szar életét és mindenkivel játszadozik, a végén már öl is
az A csapat csak azért van, hogy közelebb kerüljenek a céljaikhoz vagy koderítsenek valamit, semmi közük az igazi Ahoz, ők csak bábuk
valószínűleg Ali nem A, pedig elég egyértelmű lenne, de ő ilyen messzire már nem menne el szerintem és a visszatérésével megkutyul mindent
az, aki A egy olyan ember, aki már az eleje óta jelen van és ismerjük, de sose gondoltunk volna rá, valószínűleg még a rendezők sem tudják, hanem azon agyalnak ki ütne nagyobbat
az is egy lehetséges dolog, hogy Charles A, hiszen ő egy eltitkolt iker, be volt zárva meg minden és szerintem neki egy jó szórakozás lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!