Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty Little Liars-ból ki a...

Pretty Little Liars-ból ki a bizonyos "a"?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon sokat néztem de valahogy a negyedik évadnál abbahagytam azóta már a barátaim mindenbe beavattak csak a bizonyos "a" nevű zaklatónak a nevét nem sikerült elmondaniuk LÉGYSZI ÍRJATOK HA TUDJÁTOK!

2014. dec. 2. 17:21
1 2
 11/19 anonim válasza:
Hát shanara is gondolnak de ö is meghal és utána nem tudják
2015. jan. 12. 13:06
 12/19 anonim válasza:
szerintem az lesz a csattanó, hogy az egész egy film, amibe mindenki be van avatva, de senki nem tudja a másikról, hogy be van avatva...Valami film a filmben valami, máskülönben sok dolgot egyáltalán nem lehetne megmagyarázni és nagyon hiteltelen lenne a sorozat...Ezt az ,A' sms-eket miért nem mutatják meg a rendőrségnek vagy valakinek?
2015. jan. 28. 19:29
 13/19 anonim válasza:
szerintem azért nem mert hát ugye -a az a :D :) .szóval ha kinyirta wildent is meg még pár embert akkor miért ne nyirná ki őket . I. marlene king kiirta ( persze angolul) hogy " egy a 4 hazug közül -a" . nem biztos, de kiirta . szval nemtudom biztosra :) aho
2015. jan. 30. 11:53
 14/19 anonim válasza:
szerintem azért nem mert hát ugye -a az a :D :) .szóval ha kinyirta wildent is meg még pár embert akkor miért ne nyirná ki őket . I. marlene king kiirta ( persze angolul) hogy " egy a 4 hazug közül -a" . nem biztos, de kiirta . szval nemtudom biztosra :)
2015. jan. 30. 11:53
 15/19 anonim válasza:
Na akkor igazán sablonos és elrontott lenne a sorozat szerintem...Ebbe pont az a jó, hogy a 4 lány közül tuti egyik sem...Megmagyarázhatatlan lenne az események menete. Bár szerintem így is eléggé az. Egy csomó dolog lezáratlan.
2015. febr. 1. 23:36
 16/19 pocahontas23 válasza:
Az egész lényege h nem lehet tudni, csak találgatni.minden évad végén kapunk egy aktuàlis "a"t akiről aztàn kiderül hogy mégsem.mona kapcs.ban volt a-val de sosem volt egyertelmuen gonosz.folyamatosan olyan infokat kapunk h ekkor meg majd akkor kiderul h ki a, de ez inkabb arrol szol hogy tovabb nezzuk.mivel meg van 2evad vissza a nagy poent nem fogjak tul hamar ellőni mert akk nem lenne èrtelme folytatni :)
2015. febr. 28. 08:43
 17/19 anonim válasza:

#6-os

SPOILER!!

Aria nem lehet, nem olyan hülye hogy magának írjon sms-t meg bezárja magát egy hulla mellé és le akarja lökni magát a vonatról:)

2015. márc. 1. 20:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem Aria, mert az intróban ő mondja egyedül, hogy sshhh, akkor kezdődött az egész amikor ő visszajött Izlandról, valamint Mona egyszer úgy hívta, hogy Big A.

Amúgy ha Marlene tényleg azt mondta, hogy a 4 csaj közül egy, akkor az Spencer lesz, mert nemrég azt mondta, hogy 7 betű.

2015. márc. 8. 23:28
 19/19 anonim válasza:

a 4 lány közül tuti, hogy egyik sem A, nagyon el lenne rontva a sori, ha ők lemmének benne a gonoszok

aki itt A az tuti egy tudathasadásos majom, aki meg akarja bosszulni az egész szar életét és mindenkivel játszadozik, a végén már öl is

az A csapat csak azért van, hogy közelebb kerüljenek a céljaikhoz vagy koderítsenek valamit, semmi közük az igazi Ahoz, ők csak bábuk

valószínűleg Ali nem A, pedig elég egyértelmű lenne, de ő ilyen messzire már nem menne el szerintem és a visszatérésével megkutyul mindent

az, aki A egy olyan ember, aki már az eleje óta jelen van és ismerjük, de sose gondoltunk volna rá, valószínűleg még a rendezők sem tudják, hanem azon agyalnak ki ütne nagyobbat

az is egy lehetséges dolog, hogy Charles A, hiszen ő egy eltitkolt iker, be volt zárva meg minden és szerintem neki egy jó szórakozás lenne

2015. máj. 12. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!