The Walking Dead esetében mennyire számít, hogy melyik verziót nézem?
Figyelt kérdés
Személy szerint a szinkronos (vágott) verziót nézem/néztem, de kíváncsi lennék, hogy a félig feliratos 60 perces kiadás mennyivel másabb? Sok lényeges dolgot kihagynak? Volt aki írta, hogy ilyen esetben sokszor egy az egyben kivesznek egy szálat, van ahol viszont csak pár mp-et.
Tehát megéri megnézni elölről a 60 perces kiadást?
2014. nov. 30. 17:06
1/3 anonim válasza:
Szia.
Előlről nem éri meg,de a továbbiakban fwlirattal nézd szerintem.Sokkal átéltebb,természetesebb az egész.
Véleményem szerint azzal kellett volna kezdened, mert így nehéz lesz át szokni,de megéri :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a bajom vele, hogy nem nagyon akaródzik elölről kezdeni, de így az 5. évad közepén meg már nem is tudom...Lassan úgy is jön a szünet és csak februárban lesz ugye új rész. Lehet ez alatt,ha ilyen pocsék idők lesznek neki állok. :D
2014. dec. 1. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!