Mi az Időhurok c. film cselekménye?
Figyelt kérdés
Nagyon zavaros,sajnos sok kérdés maradt..2014. nov. 27. 18:28
2/5 anonim válasza:
Az egész lényege, hogy a filmben szereplők szinte mind ugyanazok a személyek. (a baba, a lány, aki aztán férfi lesz és az időügynök)
Szóval saját maga szülte saját magát :D beteg egy film az biztos :D mondjuk én már az elején sejtettem valamit, mert ugye az arcát valamilyen okból kellett megváltoztatni. Nézd meg még egyszer, akkor már érteni fogod! Én a bátyáimmal néztem, mi végignevettük az egészet, hogy ez beteg :D
14/L
3/5 anonim válasza:
Jah, végig magával beszélget. :D Megdugja saját magát és megszületik saját maga... :DDD
4/5 anonim válasza:
Jah és a robbantgató is ő az, akit keres csak akkor már öregebb.
5/5 anonim válasza:
Ha úgy vesszük "egy" szereplős film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!