Mi ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Arra emlékszem, hogy egy fiú a főszereplő, tinikről van szó, de ilyen szexes téma, van benne egy lány aki az iskolában jókislány, különben meg cigizik meg állítólag megujjazták, meg ilyenek. Sajna másra nem nagyon emlékszem, asszem egy ilyen faházban él a fiú és a családja (nem biztos).2014. nov. 27. 18:00
1/5 anonim válasza:
ha ebből a leírásból valaki rájön, hát le a kalappal.
2/5 A kérdező kommentje:
múltkor is rájöttek ennyiből. :D amúgy, szerintem régebbi film, nem olyan friss, film+-on láttam talán 3 éve(ha nem több), és magyar szinkronos volt
2014. nov. 27. 20:31
3/5 anonim válasza:
Volt benne olyan jelenet, ahol beöltözik szexi miniszoknyás diáklánynak valaki kedvéért?
4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom :D nem emlékszem, még az is lehet. ha tudod a címét, írd meg légyszi, és majd megmondom hogy az az-e :D
2014. nov. 28. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!