American Horror Story?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és nem ijedős.Eddig az első két részt láttam az AHS-ből első évadból nagyon jó,tetszik is.Azt hallottam hogy a második évad a legijesztőbb.Igaz ez? A vért bírom inkább az ilyen fura fejeket nem xd.Szerintetek érdemese lenne megnéznem?Eddig Vámpírnaplókat meg ilyeneket néztem és az egyáltalán nem ijesztő.2014. nov. 27. 14:47
1/3 anonim válasza:
A második tényleg nagyon ijesztő (nem mertem végignézni:D) ha a fura fejeket nem szereted a 4.et se nézd meg mert abba vannak olyanok. A Vámpírnaplókba meg semmi para nincsen de attól imádom:D
2/3 anonim válasza:
Az 1. évad videója ami alatt a betét dal megy kis babák vannak felboncolva,a testrészeiket befőttes üvegekbe teszik...14 vagyok és rengeteg ilyent olvastam már,és még nekem is durva. Nem ajánlom,hidd el ez összesem hasonlítható a vámpirnaplókkal.
3/3 anonim válasza:
Vámpírnaplók és ahs...
egy napon nem lehet őket említeni
ha nem vagy félős nézd végig az első évadot, ha az tetszett nézd meg a harmadikat (az egyáltalán nem ijesztő) és utána a másodikat, mert az nem csak ijesztő, hanem gusztustalan is, komplikált a sztorija és nyomasztó is. Ha a 'fura fejeket' nem bírod, a negyediket ne nézd meg inkább
ennyi lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!