Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz Vissza a jövőbe 4?

Lesz Vissza a jövőbe 4?

Figyelt kérdés
láttam valami előzetest...
2010. jan. 29. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

nem lesz negyedik rész.

én láttam egy interjút mikor Michael J Fox csak 42 éves volt, akkor kérdezték meg tőle, és azt mondta hogy a betegsége miatt nem vállalná, meg már nem tudna úgy gördeszkázni, maximum ő lenne doki.

de ha lenne akkor is más szereplőkkel. úgy meg már nem az igazi.

2010. aug. 12. 09:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak igaza van és szerintem nem is kéne 4. Mégis mi lenne benne? Nagyon jó a trió, ez nem vitás, de szerintem ez a történet már be lett fejezve. Marty meg Jenny boldogan élnek, a Doki meg Clara is (ugye Clara?)meg a két gyerkőc, most minek húzzunk le róla még egy bőrt?
2010. szept. 4. 22:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz, én kitérek a hitemből. Számomra az a filmtrilógia az etalon, imádom, kedvencem. Ne legyen!
2010. szept. 18. 18:47
 14/22 anonim válasza:
Ez egy képzelettel gazdag ember ötlete volt a 4. rész, de nem lessz, sajna
2011. dec. 14. 18:14
 15/22 anonim válasza:

Ha nem lesz Titanic 2 akkor ez mi? Nem összevágott sz@r videó amit belinkeltek...

http://www.youtube.com/watch?v=f720MNvOeVc&feature=related

2012. febr. 16. 17:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha a szereplők elvállalnák a filmet akkor sem tudnának olyan jót csinálni mint az 1,2,3-ik rész.Az már túl erőltetett lenne...
2012. márc. 8. 13:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem lesz.
2012. jún. 19. 15:43
 18/22 anonim ***** válasza:
77%

"Ha a szereplők elvállalnák a filmet akkor sem tudnának olyan jót csinálni mint az 1,2,3-ik rész.Az már túl erőltetett lenne..."

A szereplők közül Michael J. Fox Parkinson-kórban szenved, Christopher Lloyd pedig már nagyon öreg, nézd csak meg Wikipédián... kizárt, hogy még elvállalnák. És nem is kellene.

2012. jún. 19. 16:13
 19/22 anonim válasza:

Am meg téjleg van Titanic 2 >< XDDDD Fönt is van Youtubon : D

de nekem naon nem jött be ><

De vissza térve a BTTFre ^^ Én is nagyon szeretném hogy legyen folytatása de kétlem hogy lessz .... de ha mégis akkor gondolom máss szereplővel és úgy hogy Michael is benne lessz de nem túl sűrűn : D

2012. júl. 20. 12:21
 20/22 gerger válasza:

Titanic 2: "Az eredeti út 100. évfordulóján egy Titanic 2 névre keresztelt, luxus tengerjáró jár elődje útvonalán. Amikor egy cunami jéghegyet sodor a hajó útjába, az utasok és a legénység azon küzd, hogy elkerüljék elődjeik sorsát. "

Magyarul szinte semmi köze az első részhez, s egy gagyi fos az egész. Imdb 1.8 magáért beszél.

Egyébként játék formájában folytatták a vissza a jövőben sorozatot, készült is mind az 5 epizódról végigjátszás:

http://www.youtube.com/watch?v=J8X0tp_VTlM&list=FLrkCuTEMstc..

2012. szept. 7. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!