Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki megnézte már az Éhezők...

Valaki megnézte már az Éhezők viadala - Kiválasztott című filmet? Vélemény?

Figyelt kérdés
Köszi, ha megosztanád velem :)

2014. nov. 20. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez mind igaz, tényleg jó izgulni a filmen, na de így a könyv milyen unalmas lesz. Ha először a könyvet olvasod akkor tudsz azon izgulni így viszont már majd előre tudni fogod mi hogy lesz. A kihagyott részekből sincs sok és igazából a könyv után is izgalmas a film, van ami ott is másképp van. Mindegy, ez csak az én véleményem, én az első két részt a film után olvastam a harmadikat előtte és úgy sokkal jobb volt, mert tovább tart mint a film és így, hogy a tartalmát sem tudtam nagyon izgalmas volt.
2014. nov. 22. 23:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem nagyon pozitív csalódás volt ez a film. Már csak azért is, mert amikor megtudtam, hogy elvágják a filmet, kevésbé vártam ezt az elsőt, mert az utolsó könyv második fele sokkal ütősebb. Viszont le a kalappal. Én minden percét imádtam, lehet velem van a baj.

Amikor Katniss énekelt, és közben a lázadókat mutatták... Az egyszerűen leírhatatlan volt. Iszonyatosan eltalálták, egyszerre volt megindító, nyomasztó, szomorú, minden. Komolyan képes voltam elhinni és beleképzelni magam. Jennifernek meg tök jó hangja van. Csodálatos volt, nekem ez a jelenet elég is volt ahhoz, hogy jó véleménnyel legyek a filmről.

Ezen kívül nagyon tetszett még a mentőakció, bár az nem volt így benne a könyvben, azt is jól eltalálták, izgalmas jelenet volt. Peeta visszajötte is elég durva volt, de gondoltam, hogy ott fogják elvágni, hogy minél jobban húzzák az idegeimet...

Egyes karaktereknek nagyon eltalálták a színészt. Bár ők már a Futótűzban is megjelentek, de Johanna (aki alapból a könyvtrilógiában is a kedvenc karakterem Finnick mellett) egyetlen pillanata a végén is teljessé tette a filmet. Peetát döbbenetesen átalakították a végére, egyenesen ijesztő volt.

Ezen kívül nagyon-nagyon jó volt a Coin elnököt játszó színész. Határozott, erős, karizmatikus, kimért, és külsőleg is megfelelő volt. Pont, mint a könyvben.

Cressidát is nagyon jól kiválasztották.

Engem lenyűgözött. Bár ennek az ámulatnak felét az éneklős jelenetnek köszönhetem, az szinte biztos.

2014. nov. 29. 12:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól megcsinálták. Nagyon kevés részt hagytak ki vagy írtak át. Amit meg átírtak, az úgy is jó volt, és illett a filmbe. A szöveg is kb. stimmelt. Érdemes megnézni. Én olvastam előtte a trilógiát és a filmeket is láttam, szóval így sokkal érthetőbb volt, mintha nem ismerném. (De amúgy barátnőm se nem olvasta se nem látta az előző részeket, és mégis érthető volt számára, csak 1-2 kérdést tett fel közben.) Már nagyon várom a A kiválasztott 2-t, remélem azt is ugyanolyan jól megcsinálják mint a Kiválasztott 1-et. :)
2014. dec. 3. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az eleje nagyon unalmas volt a vege fele pedig mar izgalmas volt . De en sokkal tobbet vartam.
2014. dec. 3. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!