Ez baki volt a Szemfényvesztőkben?
Figyelt kérdés
A végén, mikor kiderül, hogy Mark Ruffalo a titokzatos egyén, bejátsszák, hogy mindenhol ott volt kapucniban. Az egyik előadáson is, mikor pénzt írtak jóvá az embereknek, pedig akkor öltönyben ült a szőke nő mellett. Vagy nem?2014. nov. 17. 12:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem oda biztos nem tették be, elvégre azon az előadáson mint rendőr volt jelen. Én legalábbis nem vettem észre de ha tényleg oda tették akkor az jó nagy baki.
2/5 A kérdező kommentje:
Én láttam, azért is lepődtem meg.
2014. nov. 18. 08:38
3/5 anonim válasza:
Akkor a filmet eléggé elrontották.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem jól tudod. Pont a napokban néztem bele többször is a filmbe. Ahogy láttam négyszer volt kapucniban es azok a jelenetek voltak, amikor a négy lovast egyenként "beszervezte". Vagy az lehet, amit en tettem fel kérdést es több verziója van a filmnek, több jelenet más. Tényleg erről nem tudtok valamit? :)
5/5 anonim válasza:
Én egy bakit találtam benne. Amikor a hídon van az üldözés egy látni a napfény és az általa keltet árnyékokat, máskor pedig olyan mint amikor felhős az ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!