Miért imádja mostanában mindenki a Violettát?
Olyan, mint egy zenés szappanopera gyerekeknek. A célközönség a 7-14 éves lányok.
Violetta a főszereplője, aki az első két évadban a két fiú között vívódik, és nem tud dönteni (első évad: Tomás és León, második évad : Diego és león) Plusz mindig van egy idegesítő nőszemély is.. Mondjuk Jade, Esmeralda, Priscilla.
Dióhéjban ennyi.
Telenovella. Átérezhető történet. Helyes srácok. Lehet rajta sírni és nevetni. Ösztönöz... Ó, és szeretjük a zenéjüket.
Ezt akkor értenéd igazán ha tényleg ismernéd, de kb ennyi.
Utolsó, azóta megnéztem pár részt belőle, kíváncsi voltam rá hogy vajon mi lehet és mivel történetesen 14 éves lány vagyok, még beleesek a célközönségbe.
Azt elismerem hogy vannak benne helyes srácok, de se sírni se nevetni nem tudtam, mert a történet annyira kiszámítható és annyira sablonosak a jelenetek, hogy csak azért néztem végig mert nem akartam olyasvalamiről véleményt alkotni amit nem ismerek.
A zene meg, hát ízlés kérdése, nekem a Metallica és az Iron Maiden jön be, nem ez a stílus.
Az iskolai "bullying" amit bemutatnak, na az meg igen messze van a valóságtól. Nagyon nagyon messze.
Maradjunk annyiban hogy ez a sorozat nem nekem való, megyek és nézem tovább a Stargate-et xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!