Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen horrorfilmeket tudtok,...

Milyen horrorfilmeket tudtok, amiknek jó a története?

Figyelt kérdés
Aminek nem az a lényege, hogy nagyon nagyon ijesztő (Az sem baj ha ijesztő, ) hanem az, hogy nagyon jó , izgalmas, érdekes története van.

2014. nov. 12. 18:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem , hogy ezek alapján inkább thrillert keresek.. de jöhet horror is :)
2014. nov. 12. 18:51
 2/6 anonim válasza:
100%

Háát én mostani horrorokat tudok ajánlani.. Az Annabellet és most fog kijönni moziba a Jesabelle ... Én láttam az Annabellet szerintem nagyon jó lett :3 A Jesabelle pedig csak 16-os karika ilyen paranormális lesz.

Ha nem is teljesen horrort keresel akkor ezek nem igazán megfelelőek thriller:

Bár a Jessabellet, azt thrillernek írja.. szoval csak jóó (de szerintem 18+os)

Lucy

Mama

Amnézia ^^

remélem tudtam segíteni

2014. nov. 12. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, majd szemezgetek :)
2014. nov. 12. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Bújócska, Viharsziget, Az Árva, Oculus, Tükrök, A 23-as szám, Eredet, Védtelen gyermek, Engedj be!, Őrültek háza,Menedék(Shelter)

Ezek többnyire inkább thrillerek, de van köztük ijesztőbb is :) Nekem nagyon tetszett a történetük.

2014. nov. 23. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
1408-at majdnem kihagytam :)
2014. nov. 23. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az átok
2020. okt. 31. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!