Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Évekkel ezelőtt láttam egy...

Évekkel ezelőtt láttam egy üzbég (de lehet, hogy örmény vagy kazah) filmet. Meg tudná mondani nekem valaki, mi lehet a film címe?

Figyelt kérdés

A történet röviden:

Egy öregasszony irányítása alatt minden fia és a feleségeik közösen éldegélnek egy házban, a fiúk fizetését is a mama osztja be. Egy nap a legkisebb fiú elvesz egy tornászlányt. A lány nem akar a mama uralma alatt élni, és fellázítja a többi menyet is.

2010. jan. 27. 20:02
 1/2 anonim válasza:
95%
Nézz utána filmekne ezekben a nemzetiségekben, hátha beugrik a címe;)) ha barnább bőrű törökökhöz hasonló szereplők voltak benne valoszinűleg örmény, viszont ha húzott szeműek, fehér bőrűek valószínű, hogy kazah
2010. dec. 31. 02:54
 2/2 anonim válasza:
a film címe " Kelinlar qozgaloni" szerintem. De ezt milyen nyelven szeretnél megnézni???
2011. máj. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!