Tudnátok nekem ilyesmi filmet mondani?
Figyelt kérdés
Olyan filmet keresek, amiben történik valami katasztrófa a világban de vannak túlélők, akik elszigetelt helyen élnek. Lehet egy fallal körülvett település, egy bunker, lehet olyasmi, mint az elysium, vagy mint a 2012-ben a mentőhajók.2014. nov. 9. 20:54
1/8 anonim válasza:
Az út, Legenda vagyok, Majmok bolygója: Forradalom, Feledés, Equilibrium
2/8 A kérdező kommentje:
Equilibrium kivételével az összes megvolt, köszi
2014. nov. 9. 21:07
3/8 anonim válasza:
Hmm, na várj, ennyivel nem úszod meg. :D
28 nappal később, 12 majom, Mad Max 2 (nem kell az első rész hozzá, meg az unalmas is mai szemmel), Éli könyve, Menekülés New Yorkból
4/8 A kérdező kommentje:
12 majom :D Ezt pont megakartam nézni 1 hónapja, csak elfelejtettem! Amúgy a többi megvolt, még a mad max 1 is, nem annyira rossz film, hogy 70-es, 80-as évekbeli
2014. nov. 9. 21:29
5/8 anonim válasza:
Egyem a szíved, hát nem egyszerű neked újat írni. :D Mivel én már kezdek kifogyni, szerintem érdemes rákeresni post-apocalyptic movies címszó alatt, főleg imdb listeket érdemes böngészni, biztos van köztük jó.
6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon nagy filmes vagyok és kb nincs új, amit nézhetnék. Például minden évben végigmegyek az adott évi listán hónapokra lebontva, hogy mikor milyen film jelenik meg és ahogy kijön, megnézem + visszamenőleg is, szóval az utóbbi 7-8 év összes filmjét láttam már!
2014. nov. 10. 00:21
7/8 anonim válasza:
Szélesítsd a műfaji határokat:
The One I Love
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!