PizzaAlice kérdése:
Milyen az a Mimozink Lurdy ház 1-es terem, mert ott 4K-ban vetítik az Interstellar-t. Érdemes szerintetek? Budapesten van máshol 4k-ban?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 15:28
1/3 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, de főképp az hogy adják-e egyáltalán 4k-ban? Mert pl a hobbitot hiába 4k-ban forgatták Mo-n egyetlen helyen sem vetítették így, annak ellenére, hogy több 4K-s vetítő is van kishazánkban.
2/3 anonim válasza:
4K-ban nem tudom milyen lehet, de én ma este néztem meg a tatabányai Mimozink-ban a filmet, és azóta sem térek magamhoz. Leírhatatlanul jó lett, hosszú évek óta a legjobb sci-fi.
3/3 anonim válasza:
Bizony bizony, én már 2-szer láttam, és én is így vagyok vele. Nem is nagyon tudok beszélni róla csak azt mondom mindenkinek, hogy ezt látni kell, mert ilyet még nem láttál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!