Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon jo sorozatokat keresek!...

Nagyon jo sorozatokat keresek! Szerintetek?

Figyelt kérdés

A kedvenceim:

Dexter

The Walking Dead

Game of Thrones

The Big Bang Theory

H

2014. nov. 8. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
House of Cards, Orange is the New Black, How to get away with Murder
2014. nov. 8. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez lemaradt a vegerol. Veletlen felrenyomtam:

How I Met Your Mother

A Breaking Badrol hallottam, de nekem az annyira nem jon be igy elso resz es utana olvasas utan. De ha valaki leirja mondjuk miben hasonlit az elozoekhez, akkor elkezdem!

2014. nov. 8. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Weeds, The 100, Falling Skies
2014. nov. 8. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
The knicks, Penny Dreadful
2014. nov. 9. 11:13
 5/6 anonim válasza:
Ha tetszett a How I Met Your Mother, akkor szerintem tetszeni fog a Jóbarátok(friends) is, mivel hasonló témájú, hangulatú sorozat. Kicsit régebben készült, de ugyanolyan vicces :)
2014. nov. 9. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Babylon-5, Csillagkapu, Csillagkapu Atlantisz, Pretty Little Liars, Falling Skiest én is ajánlom, én még a Make It Or Brake It-et is egy jó sorozatnak tartom, bár sok hibája van. Párizsi Helyszínelők (szerintem a műfajában a legjobb), Bosszú, az egy jó krimi, Még a Lost c. sorozatot is ide sorolnám, bár annak csak az szerintem a végén túlzottan erőltetett lett.
2014. nov. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!