HBO GO hogy működik?
Figyelt kérdés
PR Telekomnál elő vagyunk fizetve az HBO, az HBO2 és HBO Comey-re. Az HBO GO-t hogy tudnánk még igénybe venni? Havidíj emelkedik, hátulütője van?2014. nov. 8. 11:45
1/1 anonim válasza:
Szia!Amikor megrendelted az HBO Pak csomagot,alapból ott kellett volna kérni azt,hogy Hbo Go-t is tartalmazza(Azthiszem ha MaxPak csomag van akkor jár hozzá azonnal,de nem vagyok benne biztos),Nemtudom,hogy ez a telekomnál hogy van(Mert ott az Ondemnd,és a Go szolgáltatásainak igénybevételére sose volt mód-és lehetőség..) (Én Upc-nél vagyok) Be kell menni a telekomhoz és megkérdezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!