Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki az a Vágási Feri? 14/L

Ki az a Vágási Feri? 14/L

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 10:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Múlt század eleji kortárs magyar író. A szecesszió és a romantika hatásai érződnek művein, borongós, pesszimista hangulatú monologikus műveket írt. A hatvanas években nyilvános felolvasásokkal népszerűsítette műveit. Híresebb szerzeményei: Alma, te édes; Bíbor taxi, Réti kutyák, Alkotás presszó, Göndör fürtjeim
2010. jan. 27. 10:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező inkább a Szomszédok c. sorozatban szereplő tudatlan informatikus csávóra gondolt, aki nagyon örül, hogy beszállhat az internetbe az új vindóz kilencvenötjével...
2010. jan. 27. 10:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szomszédok szereplő.

Az egy régi teleregény volt, olyasmi mint ma a Barátok közt.

Nemcsák Károly játszotta.

[link]

2010. jan. 27. 10:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Másodiknak.

Ha nem vetted észre, az első egy vicc. Nem én írtam, de láttam a sorozatot. És ezek mind benne voltak. Emlékszel?

2010. jan. 27. 10:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt van pár videó Vágási Feriről. A szomszédokban Ő a Chuck Norris, aki mindenkit lever és mindenhez ért.

http://www.youtube.com/results?search_query=v%C3%A1g%C3%A1si..

2010. jan. 27. 10:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Korábbi szeideál, a tökéletes munkás férj megtestesítője a Szomszédok c. 80-as évekbeli magyar teleregényből.
2010. jan. 27. 11:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
az isten! a magyar rambó, a tökéletes családapa, a szerető, hűséges férj, és a legjobb nyomdász :)
2010. jan. 27. 11:28
 8/16 A kérdező kommentje:

Összezavartok...

Most akkor költő vagy nyomdász vagy szereplő valami sorozatban?

2010. jan. 27. 11:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a 10:49-kor belinkelt youtube videókat és döntsd el magad. Vágási Feri annyira tökéletes, hogy a fent felsoroltak közül mindegyik igaz lehet rá.

Korábban azt mondtam hogy Ő olyan mint Chuck, de közben rájötten hogy Nem(Chuck). :D

2010. jan. 27. 11:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Foglalkozását tekintve nyomdász; másodállásban vagont rak, bútorszállító, tördelő-szerkesztő. (nem egyidőben)

Jó családapa, és emellett a helyi Chuck Norris. Ez utóbbi úgy értendő, hogy többször is megvédte a barátait, ismerőseit (főleg a ház lakóit), ha támadás érte őket. És polgárőri szerepet is vállal. Olyan is volt, hogy megakadályozott egy lopást.

Mindemellett példás családapa.

Mivel minden munkanap kora délután megy a szomszédok ismétlése (12 óra után nem sokkal), ezért vedd fel videóra, és ha hazérsz az iskolából, akkor nézd meg!

2010. jan. 27. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!