Mi lesz Ragnar-ral és Lagertha-val szerintetek?
Figyelt kérdés
Nemrég végeztem ki a 2.évadot a Vikingekből és imádtam! :D Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek hogy alakul Ragnar és Lagertha kapcsolata, mert szerintem az lenne a legjobb, ha újra összehoznák őket, együtt nagyon jó kis páros!2014. nov. 4. 22:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem is osszejonnek, ok osszetartoznak!
2/2 anonim válasza:
Nézd meg wikipédián, mert ez egy igaz történet,de a sorozatban persze vannak eltérések.
.
.
.
.
Ragnar elvált tőle, feleségül vett egy másik nőt,az meghalt és feleségül vette Aslaugot. Nem lehet tudni pontosan,h ki volt Ragnar, mert nem sok és nem pontos feljegyzés volt róla. De végül elfogta őt Aella király (a Vikingek sorozatban a dagadt) és kígyók közé lökte,amik megölték őt. Aztán a fiai véres bosszút álltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!