Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Beengednek 18+os filmre...

Beengednek 18+os filmre moziba, ha még nem vagyok annyi?

Figyelt kérdés
Az új horrorra mennénk, de csak 16 évesek vagyunk. Cinema City-s mozikban figyelik, hogy mennyi idős vagy? Vagy ettől Függetlenül beengednek.

2014. nov. 1. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt még hányszor kérdezitek meg?
2014. nov. 1. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Leszarják, biztos egy csomó más tini is megakarja majd nézni ergo magukkal csesznének ki ha nem engednének be. Max felhívják a figyelmedet a pénztárnál a korhatárra, de a bejáratnél szó nélkül beengednek. Amúgy is ez csak ajánlott besorolás szóval semmi nem kötelezi a mozikat hogy bizonyos kor alatt ne engedjenek be embereket. Amúgy az új horror címszó alatt az Annabelle-re gondolsz nem?
2014. nov. 2. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam :D beengedtek minket, bár ezen nem csodálkozom. Csak gondoltam kiírom a kérdést mielött elmennénk :) de azert köszönöm
2014. nov. 2. 21:31
 4/5 anonim válasza:
55%
Megérte megnézni? És mennyire zavaró,hogy feliratos? úgy értem lehet közbe a képre figyelni? még soha nem voltam feliratos filmen:P
2014. nov. 3. 17:31
 5/5 Mindenre válasz válasza:
Meglehet úgy nézni, de gondolom, már mindegy :D.
2018. szept. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!