Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki nem emlékszik erre a...

S.Iza kérdése:

Valaki nem emlékszik erre a régi filmre?

Figyelt kérdés
Sajnos nem jut eszembe egy nagyon régi film címe!Kisebb koromban láttam, és kazettán is megvolt mert anyu felvette =). Néhány emlékképet sorolok fel!A főszereplő két kislány volt.Az egyik egy nagyon jó módú, a másik pedig valószínűleg cseléd lehetett náluk.Arra emlékszem hogy ha valamit elrontott a nevezzük így "szegény kislány" akkor a "gazdag kislány" ennek örült.A "szegény kislánynak" volt egy babája és az egyik jelenetbe amikor kilépett az ajtón pont ezt a babát mutatták és hangyák másztak rajta (a baba ami szövetből volt az ajtófélfánál ült). Akkor volt olyan jelent is mikor azt hiszem "gazdag kislány" pedig lenyomta a víz alá, úgy, hogy az nem kapott levegőt.Ha jól emlékszem visszavágott a "szegény kislány" és szerencsétlenségére a felnőttek ezt észrevették és bezárták egy kör alakú filagóriába ami tök fehér volt és ablaka is volt.Itt bent volt egy darázs amihez a szegény kislány hozzáakart érni...de nem tudom hogy hozzáért-e..arra emlékszem hogy az ujját azt nyújtotta feléje.Később aztán kiengedték.Volt egy olyan jelenet is amikor a két lány együtt egy asztalnál evett és a "szegény kislány" mondta hogy az ő apukája elfog jönni érte bár most valahol épp egy folyón csónakázik feléje.A "gazdag kislány" erre vett egy babapiskóta szerű süteményt és azt mondta hogy lehet hogy az apukád eljön de lehet nem mert közben a csónakja elsüllyed és a babapiskóta szerű sütit beledobta a "szegény kislány" üdítős poharába.A "szegény kislány"-nak barnás haja volt, a másiknak meg szőke.Bocsánat a kicsit értelmetlenségért de próbáltam leírni mindent ami csak eszembe jutott a filmről.Régi film nem mai és nem tudom mi lett a vége.Anyukám még a téli hónapokban vette fel kazettára.Kíváncsi lennék rá...hátha valaki emlékszik rá =)

2014. okt. 31. 14:40
 1/1 A kérdező kommentje:
Akkor volt olyan jelent is mikor azt hiszem "gazdag kislány" pedig lenyomta a víz alá, úgy, hogy az nem kapott levegőt.Ha jól emlékszem visszavágott a "szegény kislány" és szerencsétlenségére a felnőttek ezt észrevették és bezárták egy kör alakú filagóriába ami tök fehér volt és ablaka is volt. Itt az eleje lemaradt hogy egy tónál fürödtek.
2014. okt. 31. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!