Gossip girl jelenet?
Figyelt kérdés
[link] a 13. Melyik részben van? Láttam az összes részt ,de erre nem emlékszem
...gondolom.
Ha valaki tudja kééreem 😊
2014. okt. 28. 13:56
1/6 anonim válasza:
azt hiszem valahol a 4. évad körül, de nem vagyok biztos... Ez akkor van, amikor Serena összejött Tripp-pel és autóbalesetük van. Chuck azért lesz úgymond rosszul, mert visszaemlékszik amikor az apja meghalt a kórházban a 2. évadban ugyanúgy autóbaleset után.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát én úgy gondoltam h a 6.évad végén ,mert akk hal meg az apja "megint" ,de lehet h igazad van :) megnézem
Köszi:)))
2014. okt. 29. 20:10
3/6 A kérdező kommentje:
De nem a 6.ban van ,mert ott nincs 😁
2014. okt. 29. 20:10
4/6 A kérdező kommentje:
Megtalaaaaltam 3x12
2014. okt. 29. 21:20
5/6 anonim válasza:
(első vagyok) Én úgy gondoltam, hogy amikor először "hal meg". Akkor ezt a jelenetet nem játszották be, csak ahogy írtad: a 3. évadban emlékeznek vissza.
6/6 A kérdező kommentje:
:)
2014. nov. 1. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!