Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Beavatott? Csak én vagyok...

A Beavatott? Csak én vagyok igy ezzel?

Figyelt kérdés
Csak én nem vagyok elájulva ettöl a filmtöl?mindenki ugy oda van erte nem ertem...es csak en vettem eszre h a csaj szempillajara felkentek a vilag osszes szempillaspiraljat?

2014. okt. 27. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Én se vagyok elájulva tőle, de egyszernézős nem rosz film, a csajjal meg nem volt bajom.
2014. okt. 27. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem volt egy rossz film. A könyv valszeg YA, azaz én már kinőttem belőle ezért arról nem tudok semmit se.

Nem tudom ki van érte annyira oda, nem lett egy nagy szám. Inkább az egyszer megnézős kategóriába tartozik, ami végülis nem rossz, de minek nézném újra. Mostanában nagyon sok utópisztikus könyvből készül film, és kezd már egy kicsit sok lenni, mintha kifogytak volna az eredeti ötletekből...Szerintem ezért szeretik sokan, mert mostanában ez a "menő" vagy nem is tudom másképp ezt megfogalmazni.

2014. okt. 27. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Woodleyval nem volt gond, nekem az eredettörténet hiányzott, emiatt érzem gagyinak, nem azért, mert túlsminkelték a színésznőt...
2014. okt. 28. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!