Walkin Dead-ban ha valakit megharapnak az miért alakul át zombivá?
Hiszen mindenki megvan fertőzve, szóval ha meghal, akkor átalakul, ez eddig világos. De miért alakul átt akkor ha megharapják és amúgy nem halálos harapás ? Ha mondjuk az elfertőződés miatt halna meg és aztán meg átalakulna akkor megértem, de itt úgy van bemutatva, hogy ha megharpják akkor már mindegy (ha csak le nem vágják azt a végtagot).
Persze, tudom ez az egész csak egy fikció, de azért kiváncsi vagyok hogy van e valakinek magyarázata erre.
(pl valahol olvastam egy magyarázatot arról h miért nincsenek kövér zombik)
a lényeg az h akárhogy meghalsz átalakulsz, ugye a zombivirus miatt.
Na most ha megharap akkor mivel előtte is nyers emberhúst evett, valamint egy idő után virusok/baktériumok elkezdik lebontani a szerveit (többek közt pl a nyelvét is), ezért nem magába a zombivirusba halsz bele olyankor, hanem azokba a betegségekbe amit a fogak felszinén megtelepedö baktériumok/virusok okoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!