Mi a véleményetek a Jack és Jill, Non-Stop, Magyar Vándor és a Másnaposok 1-2-3-ról?
a jack és jillről nagyon sok rosszat hallottam és őszintén a bemutatóját megítélve, nem is tervezem, hogy megnézem..
a másnaposok még élvezhető kategória, vannak benne vicces momentumok, jó a sztori. a második része már erőltetett, ugyanaz, mint az első rész csak túlgondolva. nekem az már túl sok, nem is vicces szerintem. ebből kiindulva a 3-at már meg sem néztem. gondolom az is ugyanaz csak megy lejjebb a színvonal.
magyar vándor és jack és jill egy nagy trágya 1/10
többi nézhető 5/10
Az első fél óráját láttam a Jack és Jill-nek, ez már rekord a részemről, Adam Sandlert általában 10 percig bírom, amit láttam belőle az a szokásos Adam Sandler színvonal, bugyuta és ostoba, de nem a vicces értelemben.
A Non Stopot még nem láttam, de tervezem, annak ellenére, hogy nem nagyon ugrok az akciófilmekért, Liam Neesonért meg fogom találni és meg fogom nézni.
A Magyar Vándor értékelhetetlen, azt se tudom, hogy miről szól, gyakorlatilag nincs története, leginkább egy olyan töriórára hasonlít, ahol a tanár nagyon be van nyesve és úgy adja elő magát. Hektikus és érthetetlen, bár a magyaroktól mást nem is várok, nem tudunk filmet csinálni.
A Másnaposok első része szerintem egy erős középkategóriás vígjáték, akkor láttam először Zach Galifankist, akin akkor szétröhögtem magam, a második gyakorlatilag ugyan arról szól, mint az előző, csak ízléstelenebb, a harmadikat meg se néztem, annyira kiábrándultam.
Jack és Jill: Adam Sandler-el nincs bajom, de ez szörnyű, Al Pacino miatt bírtam csak végignézni, de nem értem hogy vállalhatta be ezt a szart. Rég láttam nem sokra emlékszem, de nem is baj, igyekszem elfelejteni.
Non Stop: Na ez viszont marha jó. Egy igazi Adrenalinbomba Liam Neeson-el. Nagyon izgalmas és érdekes, és a vége amit sokan utáltak szerintem egész jó lett.
Magyar vándort nem láttam, de nem is igazán érdekel.
Másnaposok: Az első egy nagyon ötletes, fordulatos, vicces vígjáték jó karakterekkel. Akárhányszor nézem meg végigröhögöm. A második tény hogy ugyanazt csinálta meg, de én maximálisan élveztem és az is sztem marha vicces volt és szórakoztató. A harmadik már más volt, azt is nagyon szerettem, de már annyira nem volt vicces. Akartak belevinni egy kis komolyságot ami sztem lehet nem kellett volna. De ennek ellenére én a másodikat és a harmadikat is szeretem és nem értek eggyet azokkal akiknek nem tetszett, bár megtudom őket is érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!