A gyerekek jól vannak c. film. Vélemények?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 23:18
1/6 anonim válasza:
Milyen szempontból?
Régen láttam azt a filmet, azt gondoltam, ez a legrosszabb film, amit eddig láttam... de tévedtem. Azért vannak rosszabbak:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Úgy átlagba a filmre gondoltam. Azért van ennél jobb film is...ebben küönösen az nem tetszett, hogy megcsalta a az élettársát. Sztm, ha valakit szeretsz, akkor azt nem csalod meg pont!
2014. okt. 26. 14:15
3/6 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy belekeverik a pasikat...miért pasival csalja meg? Mekkora hülyeség már? Ugyanez a baj az Adél életével is...a leszbikusoknál ez nem reális
4/6 anonim válasza:
A film elmegy, voltak benne jó részek.
Egyetértek, nekem sem szimpi hogy belekavarják a pasikat.
5/6 anonim válasza:
első vagyok.
nekem egy kedvenc jelenetem van, amikor a lány odamegy a legjobb fiú barátjához (előtte lehúz valami töményt) és megcsókolja. amikor nézem kiráz a hideg:)
amúgy elég elvont film
6/6 A kérdező kommentje:
Jó jelenet. :)
2014. nov. 14. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!