A Walking Dead 3. évad 10. részében mikor Merle letépi Daryl polóját és azt mondja hogy veled is ezt tette ott miről beszélnek és milyen nőröl?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 21:57
1/5 anonim válasza:
Az apjuk verte oket, Merle azt hitte csak ot verte az oreg, de Daryl hegeit latva rajott, hogy az occset is.
Nemtom milyen norol beszelsz, nem emlexem, hogy norol lett volna szo.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen elirtam meg megneztem ujra a reszt es veletlen irtam not
2015. jan. 10. 21:49
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt !
2015. jan. 10. 21:50
4/5 anonim válasza:
Az első jól mondja. Nem beszél nőről. Az apjuk terrorizálta őket, gyerekkorukban, ezért csúszott szét az életük...
Apropó, ennél a jelenetnél maradva: észrevettétek a bakikat? Merle letépi a pólót; a tetkó Daryl jobb oldalán van. A következő képsorokon már Daryl bal oldalán van a tetkó; a jelenet végén, pedig el sincs szakadva a pólója. :D No comment. :D
5/5 A kérdező kommentje:
A tetoválást én is észrevettem de a polosat már kevésbé :D
2015. jan. 12. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!