Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A pretty little liars-ban van...

A pretty little liars-ban van halloween különkiadás?

Figyelt kérdés
Én a tv-be kezdtem el nézni szinkronosan és most a 2 évadnak van vége. Többet nem láttam..1 halloween-es részt láttam 2. évadban.. Van több is? Ha igen az a többi évadban van vagy tényleg külön kell nézni az évadtól függetlenül?
2014. okt. 25. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

a 2. évadtól kezdték el forgatni a halloweeni részeket, tehát van a 2., 3., és 4. évadban is.

Azt ötödik évadban is van halloweeni különkiadás, csak itt teljesen más, ugyanis nem a sorozathoz kapcsolódik, hanem a színészek, rendezők beszélnek a sorozatról, tehát nem tekinthető egy epizódnak. Egyébként halloweeni rész helyett az ötödik évadban karácsonyi rész lesz.

Nem igazán lehet az évadtól függetlenül nézni, mert valamilyen szinten azért kapcsolódik az eseményekhez. Ez alól persze kivétel a 2. évados, mert az teljes egészében flashback, de amúgy a többit csak úgy fogod érteni ha szépen sorban haladsz a részekkel.

2014. okt. 25. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2014. okt. 25. 17:50
 3/4 A kérdező kommentje:
És nem emlékszel véletlenül hogy melyik évadban melyik rész az?
2014. okt. 25. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem:

2x13

3x13

4x13

Az 5.-ben meg kérdésekre válaszolgattak.

2014. okt. 25. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!