Csillagkapu: Miért az "1969"-es rész a legsikeresebb? Ha Zet-el rálőnek 3x vmire az eltűnik? Az írisz hogy hogy kibírja az eseményhorizont-"robanast"?
Több stáblistában is szerepel az h, 1969 és ezt kitalálta: xy. Megnéztem az egész 10 évadot 2x de nekem az is olyan rész mint a többi. Aztán abban a részben O'niel 3x rálőtt vmi ládára egy Zet-el és a láda eltűnt, de soha többé nem látam ilyet a sorozatban.
Írisz vs. Es.h..rob.: Amikor máshonan tárcsáznak a földre az írisz zárva van és az "eseményhorizont" (igy mondják a filmben) nem szedi szét, de ezt nem magyarázzák meg.
Az első évad utolsó részében is rálőnek a Jaffa harcosokra háromszor, ott is eltűnnek.Abban a részben mondja el Teal'c a csapatnak, hogy hogyan működik a Zat.
Az eseményhorizont azért nem dezintegrálja az Íriszt, mert az vegytiszta titánból van, és az kibírja azt is, legalábbis Carter ezzel magyarázza.
az esemény horizont robbanás csak egy hatásvadász dolog.
elvileg azért robban 1x az alapfilmben,mert évezredek óta nem volt használtban és úgymond bejáratódik.
aztán többé nem volt benne ilyen,szóval csak 1x.
a sorozatban meg azért tartották meg,mert a filmhez képest minimális a költségvetés,viszont a kirobbanó eseményhorizont meg egy látványos dolog.
a zet-tel meg több részben is tüntettek el holt testeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!