A Star Wars 4-ben a végén az űrcsatában valaki el tudná nekem magyarázni a logikát?
Most néztem újra, és nem értettem a dolgot.. Eddig ez fel sem tűnt.
Ugye el kell jutniuk a lyukig, ahova torpedót bedobva szétrobban az egész Halálcsillag. Amikor az első csoport megy ott, akkor Darth Vader a 2 vadászával hátulról meglepi és leszedi őket.
DE! A következő csoport és az azutáni is ugyanúgy megy, habár már számítottak rá, hogy hátulról jöhet az ellenség. Miért nem ment velük egy támogató csapat, aki hátulról fedezi őket, és leszedi Vaderéket? Pont úgy, ahogy a végén Han Solo tette. Nem értem.. Csak mentek szétlövetni magukat.
Én azt nem értem, hogy egy hold méretű atombiztos űrhajóra miért kell ( LÉGÜRES TÉRBEN ) egy szellőzőt tenni, ami tök védtelen, és NYIL EGYENESEN a reaktormaghoz vezet.
Rátettek volna legalább egy zsilipet, amit harci szituban zárnak, és kész.
Na meg miután az űrben bármerre mozoghatsz.... ha fentről támadtak volna, és nem szemből, nem kellett volna végigrepülni azon a sz@ron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!