Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anabelle c. film nagyon...

Anabelle c. film nagyon félelmetes? Azokat kérdezem akik már látták a filmet.

Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Néhány jupmscare-al operál az egész. Ezen kívül igazán ijesztő dolog nincs benne, de szerintem nem éri meg, hogy ezért elmenj moziba.
2014. okt. 19. 21:38
 2/8 anonim válasza:
Hát azért ez nagyban függ tőled. Mennyire vagy ijedős,milyen állapotban nézi az ember,este vagy nappal,moziban,haverokkal..De hogy érdemben is válaszoljak,én ma láttam,nem moziban néztem. Nos, ha a démonok közöttből indulunk ki, akkor fele annyira para a film. (fele se..inkább érdekes,mint az a hozzuk a nézőre a frászt típus.1-2jelenetet leszámítva)Legalábbis számomra. Valakinek meg a conjuring nem para annyira...(bár ez furcsa) szóval ne erre appelálj.:D Mindenestre hoz egy szintet,de semmi extra. Vagy nézd meg angolul,vagy várj a feliratra. Ez a tanácsom. 19/l
2014. okt. 20. 02:13
 3/8 anonim válasza:
Apellálj* bocsánat az elírásért.
2014. okt. 20. 02:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ment a zöld:D
2014. okt. 20. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Tegnap este láttam moziban barátnőmmel. Én az első ijesztőbb jelenet után ki akartam menni, nagy részt hátrafordulva ültem a film alatt, nekem már a hangoktól is baromira para volt. Barátnőm bírja a horrort, látott már jó pár durvát, de eddig ez tetszett neki a legjobban, de ő is félt. Meg moziban másabb, már csak a hangerő miatt is. Amennyit láttam belőle, az alapján szerintem a maga kategóriájában baromi jó, pedig láttam már durvákat én is.
2014. okt. 23. 16:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hány éves vagy? Egyébként 18 éven aluliakat be sem engednek megnézni igaz?:/
2014. okt. 25. 07:52
 7/8 anonim ***** válasza:

21 vagyok :)

Nálunk beengedték a 18 éven aluliakat is.

Nappal egyébként lehet, hogy jobban bírtam volna, de este már elég para volt, főleg utána várni 1 órát a buszra :D

2014. nov. 4. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
2015. febr. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!