Daryl Dixon-nak miért ilyen szoros a kapcsolata Carol-lal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szerelmesek egymásba. Olyan fura, főleg mikor újra találkoznak az 5. évad elején. Nekem úgy tűnik, mintha Darylnek egyfajta lelki társa lenne Carol.2014. okt. 19. 01:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem tényleg lelkitársak.
Carol akkor szerette meg igazán Daryl-t, mikor Sophia eltűnt, onnantól kezdve mindig támogatták egymást. Rick száműzte Carolt, Daryl pedig annyit sem tudott róla hogy él-e még vagy már megölték őt is. Daryl-nek szerintem két ember számít igazán és az Carol és Merle (volt).
Amúgy a neten nézelődve megállapítottam, hogy a fél világ össze akarja őket hozni, de szerintem jobb így, hogy "csak" lelki társak/legjobb barátok.
3/3 anonim válasza:
Mindketten bántalmazottak. Carolt a férje verte, Darylt az apja. Akit nem bántalmaztak, az ezt a részüket sose érti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!