Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek miről fog szólni...

Szerintetek miről fog szólni az American Horror Story 5. évada?

Figyelt kérdés
Ugye eddig volt az 1. évad : Murder House, amiben szellemek voltak, az Asylum : elmegyógyintézet, Coven : boszorkányok, és a jelenleg menő, nem rég kezdődött 4. évad : Freak show, ami torzszülöttekről szól, azaz cirkusz. Szerintetek az 5.évadnak mi lesz a kategóriája? Én eddig temetőre, és állatkertre gondoltam..

2014. okt. 18. 19:15
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Óóó:

Van az a jelenet, ahol Maggie egy bögre kávét tart, amit a rendőrtől kapott és egy zárójelenet, ahol egy kalap van rátéve a bögrére. Ez is valami nyom? Ez egy hatalmas ötödik évados nyom! Egy misztikus nyom, ami nagyon célzott és valami olyat mutat be, amire azt fogod mondani, hogy „ Ó te mocskos r***c!”

Amugy szerintem érdemes elkezdeni a Covenhez képest nagyon jó végre eppe az évadba van egy kis parra

2014. dec. 25. 21:15
 32/38 anonim ***** válasza:

a világítótornyos kép beindított a fantáziám...

a világítótoronyban lakó unatkozó, pszihopata bácsika (esetleg előtte kinyírta a családját) aki szeret a tengerben úszkálni barátokra vágyik (itt jön be az emberekből sellők ötlet) ezért sellőket gyárt magának, itt esetleg bekapcsolódhat a nemi erőszak téma is, de rosszul sül el a dolog és a sellők kinyírják vagy valami ilyesmi, esetleg bekattan és öngyilkos lesz. Lebontják a világítótornyot, strandot alakítanak ki és megindul az életben maradt sellők öldöklése:D

2014. dec. 27. 17:07
 33/38 anonim válasza:
100%
Ahh.. ez rohadt jó ötlet!!
2014. dec. 27. 22:58
 34/38 anonim válasza:
Valószínű, hogy hülye ötlet és eléggé Once Upon a Time-os, de lehetne olyan évad amiben mesék és filmek háttértörténetét dolgozzák fel. A világító torony-Ariel, a kalapos bögre-Alice, a kupleráj-egy nagyon kicsit hasonlít de a Nyomorultak, a temető meg valami Tim Burton film vagy mese
2014. dec. 31. 23:19
 35/38 anonim ***** válasza:
Óriási lenne ha feldolgoznák Mary és Norma Bell esetét. De sajnos az sem amerikai.
2015. jan. 10. 21:37
 36/38 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem a témához jön, de ti eltudjátok hinni hogy máris vége a 4. évadnak?

Szerintetek mikor kapunk információkat az 5.-ről?

2015. jan. 20. 18:50
 37/38 anonim válasza:
Egy hotelről fog szólni és az egyik állandó szereplője Lady Gaga lesz
2015. febr. 26. 08:41
 38/38 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Szerintetek mit fognak kihozni belőle?
2015. márc. 4. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!