Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha te lennél, egy film rendező...

Ha te lennél, egy film rendezője, mi lenne a legvége?

Figyelt kérdés
Tehát, ja rendezned kéne egy filmet, mi lenne benne a "csattanó"?
2010. jan. 24. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem tudom de happy end lenne az biztos
2010. jan. 24. 12:34
 2/11 Thurston ***** válasza:
Ahhoz, hogy elmondjam mi a csattanó, az egész filemt le kéne írnom, nem?
2010. jan. 24. 13:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Háát elég nagy vonalakban. Ha nem akarod nem írod le, de jó lenne elolvasni, h ti milyen filmet képzelnétek el.
2010. jan. 24. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
a főszereplőnőt egy bohócruhába bújt törpe köldökbe fossa.
2010. jan. 24. 21:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Nah ehhez aztán kell fantázia xD
2010. jan. 24. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
az enyém hasonlítana a való élethez, és nem lenne tökéletes boldogság. nem mondom, hogy nem lenne jó a vége, csak a főszereplő sem kapna meg mindent. biztos lenne folytatása...
2010. febr. 8. 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Én észrevettem, hogy sokaknak, a kedvenc filmje , nem olyan filmek, amelyeknek happy and a vége. Nekem sem happy endes filmek a kedvenceim (Az angol beteg, Kegyetlen játékok)Sokkal jobban megragad az emberben, és a hatása alá kerül. Biztos egy elgondolkodtató filmet rendeznék... és biztos nem happy endes csattanóval.
2010. febr. 8. 17:30
 8/11 anonim ***** válasza:

17:03-as

én az olyanokat szeretem, amikben igaz hogy néha van varázslat, de nem éppen az a mézes-mázos boldog befejezés. az életben absz. nincs így...

2010. febr. 8. 17:34
 9/11 anonim ***** válasza:

A happy end unalmas már de a teljes szarban maradás se az igazi.

Olyan csattanó lenne benne mint a Hetedik c. filmben.

2010. febr. 8. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sem ragaszkodnék a happy end-es befejezéshez, de a nagyon szomorúhoz sem. A kettő közti átmenetet választanám azt hiszem, a lényeg, hogy hatásos legyen,s megmaradjon az emberben. Egyrészt a főhős sok megpróbáltatáson és fájdalmon menne keresztül,s a csattanónál még egy adag szerencsétlenség zúdulna rá, s lenne benne egy kis izgalom, de közben lennének olyan szálak amik adnak okot a reményhez, hogy azért ne legyen túl nyomasztó, és a főhőst egy pozitívabb személyiséggel ruháznám fel,hogy az ilyenfajta helyzetekben való kitartásával is táplálja a néző optimistább felét. (mert az ilyen stílusú filmek nekem is önbizalmat adnak... legalább addig amíg nézem. :d) és talán a végén hagynék elvarratlan szálakat,hogy lehessen rajta gondolkozni, meg hogy a folytatás se legyen elveszett ötlet.
2010. febr. 8. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!