Hogyan tudnám túltenni magamat egy-egy filmen?
Tudom, hogy iszonyatosan hülyén hangzik és most mindenki, aki ezt olvassa egy megszállott idiótának fog hinni, de nem baj. Szóval. Ha én megnézek egy filmet és az a film romantikus, vagy nem is tudom, inkább elgondolkodtató, akkor nagyon sokáig rágódom rajta, és nem tudom kiverni a fejemből. Legutóbb A felhők fölött 3 méterrel-t néztem, és azóta csak kattogok. Pl.: miért nem jöttek össze?, miért szakítottak?, miért van egy másik, ha szeretik egymást?, stb. Igazából ezt nem nagyon tudom megfogalmazni, de valami ilyesmi. Olyan, mintha egy kicsit kötődnék a filmhez, vagy hasonló. Ilyenkor nem sikerül kiverni a fejemből, és belegondolok, hogy én mit változtatnék egy-egy jeleneten. Ahogyan már írtam a legutolsó film amit néztem, az A felhők fölött 3 méterrel volt, és nekem nagyon nagyon befejezetlen az egész, és kicsit szomorú vagyok, hogy nem jönnek össze a 2. részben, illetve azért is, hogy nem lesz 3. része.
Szóval, mint ahogyan a kérdésem is hangzik, "Hogyan tudnám túltenni magamat egy-egy filmen?" Lehetséges, hogy ez csak azért van, mert mélyen érintett a film?
ez teljesen rendben van, ha a film hagy maga után vmit benned..lehet pont ezért fogod újra elővenni. és a film készítői is ezt próbálják elérni, hogy valami maradjon a nézőben.
viszont ha sokáig benned marad az más.. te ilyen vagy, jobban hat a pszichédre. fontos, hogy jól válogasd meg a filmeket amit megnézel (tipp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!