Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmben volt a "3...

Melyik filmben volt a "3 másodperces szabály"?

Figyelt kérdés
Hogy ha 3másodpercig van a földön az étel akkor még meg lehet enni, mert nem ugranak rá a bacilusok! :)
2010. jan. 24. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
:)nem tudom,de jópofán hangzik..
2010. jan. 24. 11:28
 2/9 A kérdező kommentje:
:)
2010. jan. 24. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen filmben szerepelt. De anno ez volt a Mythbusters(Mítoszírtók) c. műsorban, és ha jól tudom még Citrom Nobel díjat is kapott érte a kutatócsoport aki erre rájött :) am asszem 5 mp-es szabály nem 3 :)
2010. jan. 24. 12:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem emlékszek, hogy sorozatban, mesében vagy filmben láttam, de emlékszek, hogy 3mp-s szabály volt!

Rem. valaki tudja!

2010. jan. 24. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy rémlik jóbarátokban is volt. De több filmben is lehetett mert ez létezik amerikában
2010. jan. 24. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:

1.vagyok

3.válaszolónak írom ezt:

Jóbarátokra én is gondoltam,de nem az..szerintem azzal a jelenettel kevered te is,amikor Rachel beköltözött Joey-hoz és valami öntetes tésztát ettek(azt hiszem),és mikor Rachel leejtett egy falatot, bocsánatot kért Joey-tól,az meg mondta h.semmi baj,Joey-nál van, itt lehet ilyet is..És aztán a földről simán felette a kaját..de itt nem volt 3mp-s szabály.úgy emlékszem

2010. jan. 24. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez a "Ezt jól kifőztük" című filmben van....

igen szépen bemutatják mi folyik egy étteremben ..Szóval aki étteremben sűrűn eszik az nézze meg a filmet!!!:)

[link]

2010. jan. 25. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyébként a szabályt megemlítik az I love you Beth Cooper c. filmben is. :)
2010. jan. 25. 14:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. jan. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!