Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmnek a címe?

Mi ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Évekkel ezelőtt egyik éjjel láttam egy filmet, nem tudtam abbahagyni a nézését, de sajnos a címét nem tudom, megnézném mégegyszer, már meséltem sok ismerősömnek, nagyon jó témája van.

Egy asszonyról szól, és a fiáról.

Az asszony a külvilágtól elzárva neveli a fiát, aki a filmben már kb 40 éves lehet, de beszélni még alig tud. A bejárati ajtó mellett egy gázálarc lóg, ha az asszonynak ki kell mennie a lakásból, felhúzza, mert azt mondja a fiának, hogy kint mérges gázok vannak, és ha kimegy megfullad. Az asszony jutalomként szexel is a fiával. A szerencsétlen fiú még a fenekét sem tudja kitörölni egyedül, mert wc után mindig kiabál hogy : - Kéész vagyook... Kész vagyook...

Egyszer bejön a lakásba egy macska, kérdezi a fiú, a maga módján, hogy a macska miért nem fullad meg a lakáson kívül. Az asszony azzal magyarázza, hogy a macska nem vesz levegőt, nem lélegzik. A fiú megszereti a macskát, aztán folpakk fóliával körbetekeri a fejét a macseknak. A macsekot mindig magánál tartja.

Egy nap, az asszony egy pappal érkezik haza. Szexelnek, a gyerek hallgatja a konyhából.Aztán az asszony, és a pap beisznak, és elalszanak a kanapén. A fiú az ő fejüket is betekeri fóliával. Meg is halnak hamar. Aztán kimegy a gyerek az ajtón, fulladozni kezd, majd rájön, hogy tud levegőt venni. A macskáját a hóna alá kapva, ami már igen büdös, nekiindul a városnak. Egy rockbanda beveszi tagnak, mert a gyerek össze-vissza beszél minden érthetetlen dolgot, amit aközben hallott, miközben az anyja a pappal szexelt. A banda zenél, a gyerek meg beszél a zene közben, így nagy sikereket érnek el, közben a rendőrség keresi a fóliás gyilkost. A gyerek, sorban fóliázza be az emberek fejét. Kb ennyire emlékszem, tudna valaki segíteni? Nagyon szeretném megnézni mégegyszer. Előre is köszönöm a segítséget.

2014. okt. 16. 15:45
 1/4 anonim válasza:
Király film lehet megnézném én is ...
2014. okt. 16. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
megtanaltam elore is koszonom
2014. okt. 17. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Megosztod a címét velünk? Előre is köszönöm.
2014. okt. 17. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:
2014. okt. 18. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!