Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok a Vámpírnaplókhoz,...

Mondanátok a Vámpírnaplókhoz, The Originalshoz és Teen Wolfhoz hasonló sorozatokat?

Figyelt kérdés
Nekem úgy is jó ha még nem jelent meg magyarul,amúgy is felirattal nézem :)
2014. okt. 11. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Vámpírnaplók fan barátnőm a Moonlightért van odáig meg vissza: [link]

Esetleg belenézhetnél a Jigoku Shoujo live action verziójába: [link]

2014. okt. 12. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
True Blood
2014. okt. 12. 13:46
 3/7 A kérdező kommentje:

A True Bloodról már hallottam.

Mondjuk nekem tetszik még a Supernaturals és a The Walking Dead,szerintetek tetszene nekem? Mert abba ha jól tudom nincs se vámpír se vérfarkas.

2014. okt. 12. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a Vámpírnaplókat és a Teen Wolfot ( a The Originalst még nem láttam).

Nemrég kezdtem el a Supernaturalt, és bár nem vérfarkasos és vámpíros, de fantasy, nekem tetszik, szerintem adhatsz neki egy esélyt. :)

2014. okt. 13. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
A Supernatural-t mondanám, de abban csak pár részben van vámpír/vérfarkas. És azis teljesen más mint a Teen Wolf-ban és a Vámpírnaplókban ( néztem annó mindkettőt ) Viszont tényleg megéri nézni :)
2014. okt. 26. 17:40
 6/7 anonim válasza:
alphas, vámpír akták (blood ties), dominion, dresden akták, grimm, merlin, holdfény (moonlight), intelligence, izombie, odaát, painkiller jane, primeval, rémvadászok, star-crossed, the 100, the almighty johnsons, the gates, witches of east end, eastwick, x csapat,
2015. aug. 24. 22:05
 7/7 anonim válasza:
A teen wolfban vannak vámpírok ?
2016. márc. 12. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!