Tudnátok javasolni filmet? (többi lent)
Figyelt kérdés
olyan filmet keresek, ami egy teljesen más világban játszódik, van benne akció, romantika, kis poén is bár az nem szükséges annyira. mágusokkal, különleges lényekkel. avatar, gyűrűk ura, harry potter és ezek a nagy slágerek kilőve, mert már láttam :) ha filmet nem tudtok, akár ilyesmi animét is mondhattok!2014. okt. 11. 20:21
1/8 anonim válasza:
High School DxD
Van benne akció a maga modján romantika és tonnányi humor, különleges lények bár mágusok nem.
Van Angolba v magyar felirattal is.
2/8 anonim válasza:
Nekem a mostani "Csipkerózsikás" mozi a Demona nagyon tetszett, szerintem az év fantasy filmje.
6/8 anonim válasza:
Az emlékek őrzője, vagy őrzői :D valami ilyesmi
7/8 anonim válasza:
Demóna, A beavatott, A holnap határa, A titkok őre
8/8 A kérdező kommentje:
na, elhalmoztatok :D
2014. okt. 12. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!