A One Direction legújabb filmje (Where We Are) úgy tudom hogy ma és holnap lesz látható az összes Cinema City moziban, de később is meg lehet nézni majd?
Figyelt kérdés
Vagy készül belőle DVD film? Az jó lenne, ugyanis nem értem miért így van hirdetve, hogy csak ezen az egy hétvégén lesz látható a nagyvásznon :/ annak nincs sok értelme, mert biztos vannak akik lemaradnak róla és szeretnék megnézni máskor (mint pl. én) Mit gondoltok hogy van ez?2014. okt. 11. 14:07
1/4 anonim válasza:
A mozikban(az egész világon)csak ezen a hétvégén lesz,a dvd december 1-én jelenik meg :)
2/4 A kérdező kommentje:
Na de jó :) köszi :)
2014. okt. 11. 20:54
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem! Ahogy az első válaszoló is írta....DVD-n tudod már csak megnézni, ha esetleg tegnap vagy ma nem láthatod.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor kénytelen leszek megvenni, mert nagyon szeretném látni, viszont későn kaptam észbe a mozi jegyeket illetően :/
2014. okt. 12. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!