Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?

Mi a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés

Nagyon régen láttam egy filmet és két jelenet maradt meg bennem belőle, hátha valaki felismeri és segít egy címmel. Majdnem biztos vagyok benne, hogy kínai film volt és még hangalámondásos.

1. jelenet: Ha minden igaz ez a nyitó jelenet is. Valahonnan kintről egy pali belő egy kötelet egy nyílpuskával egy irodaépületbe. Egy táskát lop el.

2. jelenet: Ebből talán jobban felismerhető. Ketten bezáródnak egy nagyobb helységbe, aminek a közepén egy asztal van. Az asztal átfordul és a másik oldalán ott egy hatalmas robot. A nagy robot talán tud repülni is és a két bent lévőt akarja elkapni. Valahonnan előkerül egy rakás picike robot, amit a bentiek irányítanak és végül a sok kis robot segítségével legyőzik a nagyot.

Köszönöm előre is! :)

2014. okt. 10. 20:30
 1/1 Bokor Gergo válasza:
Ahogy leírtad az 1.jelenetet emlékeztete a londoni csapás c. filmre.Ott is ellop egy kínai egy táskát.De a 2.jelenetet már nem tudom
2015. febr. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!