Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretnék egy filmet meg...

Szeretnék egy filmet meg nézni de nemtudom már címit!?

Figyelt kérdés
Csak nagyjából emlékszem a filmre...annyira emlékszem hogy volt egy fiú és az anya el költöztek egy városba ahol olyan legenda járja hogy egy megkínzott kis fiú rabolja el az embereket vagy megöli...és az anya a halottakat var össze vagyis koncolásal foglalkozik...és abban a házban késsőbb valami fekete gyökerek jönnek ki...és valamelyik nap a fiúnak az anya az egyik halott csajt varja össze amikor az feltámad és bele okád a szájába valami feketeséget...így a fiú haza tér a barátaival az anyuka már kint van és be hívja a fiúnak a barátait is vacsorára amikor esznek valami levest az is fekete és amikor a fiúnak a barátja a levesbe sót szór akkor az anyuka rosszul lesz és ki hánya magát...utána nem akarja el engedni a fiát és a barátait a házból...ennyire emlékszem csak

2014. okt. 9. 20:49
 1/5 A kérdező kommentje:
elnézést nem jó kategóriába tettem
2014. okt. 9. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát...Pfúúú oké akkor szerintem ha ez egy horror film volt, akkor keresd meg a googleba, youtube-n vagy egy online filmek.hu -n de ha megtudok róla valamit, akkor azonnal szólok :)
2014. nov. 4. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendbe van köszi :) de hát kerestem mindenhol youtuben is online filmen is és semmi és ezt még youtuben láttam de már nem emlékszem a nevire
2014. nov. 12. 10:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen már nem hiszem hogy valaki ezt a filmet nem látta
2014. dec. 2. 12:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Már nem kell...ez volt a címe HALOTTASHÁZ
2014. dec. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!