Mondanátok olyan filmet amin rengeteget lehet nevetni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint a Jump street, vagy a Csaladi üzelmek...2014. okt. 9. 16:40
1/11 anonim válasza:
Hát én ezeken a mai "divatvígjátékokon" nem tudok rengeteget röhögni.
Inkább a Pofa be!-n, vagy a Brian életén.
2/11 anonim válasza:
Jó 10-15 éves film, de nekem ez a fetrengve röhögős: Nekem8
3/11 anonim válasza:
Wall Street farkasai, kertvárosi kommandó, bébisintér, Paul,ez ufós,hát ezen is nagyon muszáj rőhögni,nekem a sokat fikázott rózsaszín párduc is ilyen,az "újabb" ,amibe bionce is szerepel,nem tűnő h 1 v 2,meg majdnem minden Jean renos vígjáték,pofa be,nagy zűr Korzikán, de Johnny Depp rumnapló is elég jó,kicsit másak mint amiket mondtál,de az első felében olyan hangulatúak vannak, első 3 jonah hilles,mint a Jump Street. :D
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2015. júl. 29. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!