Nézte valaki az új sorozatot az rtl-en? Ruby az elbűvölő szörnyeteget. Szerintetek milyen (lesz)?
Figyelt kérdés
A Ruby szerintem egész idő alatt gonosz lesz és meg akarja magának szerezni Hektort. Hektor viszont nagyon jól néz ki!!! Aki nem tudja annak kép hogy ne maradjatok le semmiről: [link] 2010. jan. 23. 08:35
1/8 anonim válasza:
Ugyanarról fog szólni mint az összes többi délamerikai szappanopera !!! Nyáladzás , megcsalás , picsogás, vihogás,
2/8 anonim válasza:
én nézem a sorozatot és nagyon tetszik egyébként utánna néztem és az lessz benne h rubí annyja meg hal és mindenki rá jön h rubí gonosz alehandro maribellel lessz hektor pedig rubíval de hektor autóbalesetben meg fog halni
4/8 anonim válasza:
nézd meg youtube-on. szerintem nagyon jó, nem olyan átlagos mint a többi sorozat.
5/8 anonim válasza:
Ugyan már, mind ugyan olyan! Kicserélik a neveket, beleválogatnak pár izgis cselekményt (halál, titkolt családi kapcsolatok, árulás, hűtlenség, tiltott szerelem...) és útjára eresztik a "remekművet".
6/8 anonim válasza:
Ti honnan tudjátok ezeket, hogy miről fog szólni a film? Valaki írja már meg légyszi! :D
7/8 anonim válasza:
előzőnek: írd be youtube-ra hogy Rubi Capitulo. Minden rész fent van csak spanyolul.
8/8 anonim válasza:
nagyon durva, sajnálom hogy megnéztem az utolsó részt :(
lehet nem is nézem ezek után.ez így nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!