Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ajánlani jó sorozatokat...

Tudtok ajánlani jó sorozatokat? 14/L

Figyelt kérdés
Elementary, Pretty Little Liars-et nézek jelenleg, ehhez hasonlókat,krimire és akcióra egyaránt hivatott vagyok.

2014. okt. 7. 21:58
 1/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a Teen Wolf, igaz az elejen nem olyan jo, de utana mar nem tudtam abbahagyni a nezeset. Orphan Black, azt én is csak most kezdtem, tehát nem tudok róla véleményt alkotni. Ja és a mostani kedvencem a Skins, ha belenezel te is megtudod miért :S
2014. okt. 8. 19:46
 2/4 anonim válasza:

The Walking Dead

Arrow

Once Upon A Time

Under The Dome

Da Vinci's Demons

2014. okt. 9. 18:08
 3/4 anonim válasza:

NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, Person of Interest, Numb3rs, Lie to me, The Unit, Nikita, Iris, City Hunter, True justice, Flashpoint, Shark, JAG, The Kill Point, Homeland, No Limit, Bones, The Mentalist, Castle, Hawaii Five-0, Blue Bloods, Stalker, Athena: Goddness of War, Cobra 11, Elementary, Rome, How I Met Your Mother, According to Jim, The Penguins of Madagascar, Burn Notice

én ezeket nézem/néztem, van benne minden, szemezgess belőle :D

2014. okt. 13. 04:09
 4/4 anonim válasza:
skins
2015. márc. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!