Leonardo DiCaprio hogy kaphatott a Vasálarcosért Arany Málna-díjat?
Az első válaszoló nem kicsit túloz. Egyébként túljátszotta a szerepét.
Az elmúlt pár évben is ez megy, annyira látszik, hogy Oscarra hajt és nem a karakterbe akar belelépni, hogy nem csoda ha nem ő nyeri...
Az én szememben a Gilbert Grape után van egy űr a színészi karrierjében, majd a Kapj el ha tudsz! című filmtől számítva ismét a jobbak közé sorolható.
Szerintem nem játszotta túl a Vasálarcost.
Napjaink legkiemelkedőbb színésze.
Úgy játszik, hogy nem látod, hogy játszik...
Ha nem a legjobb...Jack Nicholson és Robert DeNiro, Al Pacino kategória csak náluk 30 évvel fiatalabb.
Napjaink egyik legkiemelkedőbb színésze, ezzel egyetértek. De abban a filmben túljátszotta a szerepét, és a Kapj el ha tudsz! előtti karrierje elég hullámzó volt. Onnantól kezdve szépen emelte a nívóját.
A Vasálarcosról nem csak én vélekedek így, nem véletlen a jelölés. :)
Mindig A listás Hollywoodi Blockbuster filmekben játszott, őt kinevelték", kiválasztották hogy Hollywoodi 'pénzcsináló" legyen belőle.
1, Tehetség
2, Eladhatóság
3, Rendkívül csinos külseje volt
4, Hihetetlen szorgalmas és kitartó a munkában
5, Szándékosan kerüli a botrányokat
6, Valszeg 'kapható" volt olyan dolgokra- gondoltam a Bryan Singer féle botrányt olvastátok- Hollywood nem ártatlan hely...és nem bryan Singer az egyetlen pénzember ott aki a csinos, nagyon fiatal fiúkra bukik...
Változatlanul élveztem ahogy játszott a Vasárlarcosban.
23 évesen saját névvel vitették el vele a Part című filmet, bedobták a mélyvízbe a kis 'terméküket" Hollywoodban és közönség ráharapott...:D
Azért az Egy kosaras naplójában nem semmit alakított!!
Kevesen tudták volna úgy eljátszani, végigsírni, nyivákolni a tönkrement, meggyötört, prostivá lett, anyjának 20 dollárért könyörgú drogost...
Arthur Rimbaudként is fenomenális volt. Nem csak egy gyönyörű arc, de az arcjátéka sem semmi.
Erre mondják hogy a Sors...színésznek született és kész!
Ennél ömlengősebb sorokat rég olvastam. Erre mondom, hogy nagyon profin működik a hollywoodi propaganda és az emberek nem tudják megítélni, hogy ki az igazán klasszis színész.
Várom a sértődött/lekezelő választ!
Hát, nem tudom mi ömlengős abban, hogy vadásszák a fiatal srácokat a vén f..sok Hollywoodban. Szerintem jó színész én nézni fogom filmjeit, nekem egyáltalán nem ellenszenves az ürge, pedig van jópár H-ban!
Keanu Reeves sem az, pedig ő igencsak híján van tehetségnek inkább tapasztalata van már a forgatások terén.
Matthew McConeghy pl meglepően hteleset alakított a Wolf of..ben, pedig le sem köpöm a filmjeit.
Owen Wilson imádtam, hogy miután szakított vele a Goldie Hawn lánya, lecsúszott a süllyesztőbe.
Nem csak a két véglet létezik, egymást köpködni vagy összeborulni lehet erről kulturáltan is vitatkozni.
A Hollywoodi propagandáról az jutott eszembe Leonardo DiCaprioval kapcsolatban hogy ő már 40 éves.
Nem a mai tinilányok ideálja. Azóta felnőtt egy pár új generáció és új tinilányszívtiprók vannak akiket ugyanúgy próbált az "ipar" felfuttatni, mint mondjuk Leo-t vagy Keanu-t.
Zac Effron, Shia LaBeuf, Canning Tatum, Jonathan Rhys-Meyers, Alex Skarsgaard, Bradley Cooper bár már ők is jóval túl vannak harmincon, negyven felé mennek.
Próbálták futtatni a Jamie Campbell-Bower-t hát egyfilmes süllyestős karrierje lett pedig nem is tehetségtelen, de egy 75 kilós Burberry modellről nem hiteles hogy ő egy profi bérgyilkos, vagy éppen uralkodó a közékorban...
De egyik sem tudott önálló sztárrá válni, hiányzik belőlük valami, a X-faktor ? - :D- olyan szürkék olyan semmilyenek.
Inkább még mindig a negyvenes korosztály tud sztárként elvinni egy filmet a hátán pl Hugh Jackman.
Azért mert van karakterük.
Szóval a gépezet nem tud mindent, és mindenkit letolni a közönség torkán.
Minden színész karrierjében van egy felfutó időszak egy 10-20 film pl Julia Robertsében is, már 50 felé jár és az utóbbi 7-8 évben nem sokat jászott..egy egy filmet talán összvissz. Nem is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!