Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » I. világháborús film?

I. világháborús film?

Figyelt kérdés
Olyan filmet keresnék az első világháborúról amiben minden benne van. Történelem tételből írunk holnap és Trianonig tudni kell. Tudtok olyan filmet amiben minden információ megtalálható? Kialakulása,háború előtti állapot,a háború jelentősége Magyarországra nézve...?

2014. okt. 7. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Beszoptad. Biztos nem ma mondták meg, hogy holnap dolgozat. Tanulni esetleg próbáltál-e a hétvégén például? Vagy ha valami halaszthatatlan akadály volt, akkor előző hétvégén? Vagy legalább egyszer-egyszer átolvasni a történelemkönyv leckéit a héten?
2014. okt. 7. 19:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Segítséget kért, vagy nem :/
2014. okt. 7. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyébként, meg nem tudok, bocsi.
2014. okt. 7. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom az anyagot kedves első válaszoló, de esetleg ha tudnék még plusz pontért olyat írni ami nincs benne a könyvben akkor jó szemmel nézné a tanár és érettségin is hasznos lehet. Köszönöm a nagyon hasznos válaszodat,végül-is pont ezt kérdeztem... :)
2014. okt. 7. 19:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Bazsko nem baj,legalább normálisat válaszoltál.
2014. okt. 7. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Esetleg hogy elmenj egy könyvtárba vagy magad böngéssz utána a neten, az már luxus. Tudok olyan filmeket, amik akár segíthetnek is, de ilyen hozzáállással szerintem nem érdemled meg azokat a plusz pontokat.
2014. okt. 7. 19:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Utána kerestem de van 1000000 film és én csak egy olyat szeretnék ami mindent összefoglal.
2014. okt. 7. 19:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Az m1-en ment egy sorozat, ami kifejezetten a magyar történelemmel foglalkozott, Árpádéktól a rendszerváltásig. Nagyon korrekt volt, de nem jut eszembe a címe... :(

Az ősz hajú bajszos műsorvezető volt ebben is, de az ő nevét sem tudom :D

2014. okt. 7. 21:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm! :)
2014. okt. 7. 22:25
 10/12 anonim válasza:

Sajnos csak most láttam a kérdésed és lekéstem! Sajnos olyat nem is tudnék, ami össze foglal mindent a világháborúról maximum youtube-n dokumentum filmet mivel ott van egy jó amit én is láttam, de ha esetleg még érdekelne 1. vh-s film akkor mindenképpen nézd meg ezt: Nyugaton a helyzet változatlan!!!

Nagyon jó film, csak nincs benne magyarország! A francia fronton játszódik (talán Verdunnál, de fogalmam sincs igazából), viszont nagyon jó film. A főszereplője Paul Baummer és az ő megpróbáltatásairól szól!Még talán lenne egy film, amit nem láttam, de tudom, hogy 1-vhs és az amerikai-német háborúról szól (asszem) viszont nem tudom, hogy van-e magyarul. A címe: The lost Batallion!

2014. okt. 9. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!