Kinek mi a kedvenc filmje, soroztatja?
Nekem a kedvenc filmem az Eredet és az A Clockwork Orange
A kedvenc sorozatom pedig a Breaking Bad, a The Walking Dead és a Lost...
Nektek? Nemet és kort is írjatok! Köszi! :)
Kedvenc filmeim a Harcosok klubja, Ponyvaregény, Becstelen Brigantyk, Django elszabadul és a Persepolis.
Kedvenc sorozataim pedig a Breaking bad, walking dead és a Dr House.
18L
kedvenc film:
Becstelen Brigantyk
Viharsziget
Megérzés
Pánikszoba
Nászajánlat
sorozat:
Sherlock :))
előző vagyok
igen imádom csak most a Sherlock 3.évadra is olyan sokat kellet várni és mindig a legjobb résznél hagyják abba:D
Kedvenc film: Viharsziget, Harcosok klubja, Fekete hattyú.
Kedvenc sorozat: Trónok harca, American Horror Story, The Big Bang Theory
17/L
Nekem filmből eszméletlen sok kedvencem van inkább nem sorolom, amúgy dráma, thriller fan vagyok leginkább.
Sokkal inkább sorozatos vagyok mint filmes, kevés filmet láttam az elmúlt évek alatt, de próbálom pótolni az alapdarabokat.
Kedvenc sorozataim:
Breaking Bad, True Detective, The Killing, Hannibal, Sons of Anarchy, Banshee, The Leftovers, Fargo, Homeland, The Walking Dead, The Fall
Film:
Nagyfiúk
Reszkessetek betörők (az utolsót kivéve)
Csodás álmok jönnek
Animációs:
Így neveld a sárkányod 1-2
Kung Fu Panda 1-2
Sorozat:
Dexter
The walking dead
The big bang theory
Született feleségek
Ha még lehet válaszolni, akkor:
Nekem az egyik legkedvesebb filmem a 10 dolog, amit utálok benned, leginkább Heath miatt. (R.I.P my love)
Sorozatból pedig - kinek mi - szerintem elég sokat nézek.
-Walking Dead
-American Horror Story
-South Park
-Odaát
-Sherlock
-Family Guy
-Archer
-Mentalista
-Sons Of Anarchy
Régen a vámpírnaplókat is néztem, de nagyon ellaposodott, és Joseph Morgan-nen kívül-szerintem-mindenki alakítása borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!