Mi az alább hiányosan kifejtett kalandfilm címe?
Olyan 6-8 éve láttam a filmet a Duna-TV-én, az nem tudom hogy 2 részes volt-e de a duna 2 este adta le.
Valahogy úgy kezdődött, hogy egy helikopter lezuhant, mindenki más meghalt, csak egy csecsemő kisfiú élte túl a balesetet a sivatag kellős közepén. Rátalált a fiúra egy helyi király vagy magas posztot betöltő ember, és ők nevelték fel. Majd mikor akkorára nőtt közölték vele hogy nem ők a vér szerinti szülei, és ez a fiút egyrészt jól érintette mivel nagyon bejött neki a "mostoha" testvére és ez az érzés kölcsönös volt. Ezért a fiúra a családon belül nagyon sokan rossz szemmel néztek, mivel már meg volt a lánynak a kérője. Közben a gyerek elment felkutatni igazi szüleit és eredetét, az édesanyját meg is találta. Majd visszatért szerelméért, akiért hosszú és kalandos utak vezettek vissza, de végül rátalált és minden heppiend lett a végére :D
Köszönöm előre is, bízok benne, hogy a leírtak alapján valaki betudja azonosítani a film címét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!