Egy film címét keresem! Csak halvány emlékfoszlányaim vannak a filmről, mert már régen láttam. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Azt hiszem a film arról szól, hogy egy idegenlégiós eltéved a sivatagban, vagy megszökik, én már nem tudom.Aztán szembe találja magát egy tigrissel és eleinte fél tőle.Idővel összeszoknak (ugyanis egy sziklabarlangban laknak) és egyáltalán nem zavarják egymást. Majd végül nagyon megszeretik egymást és még játszanak, bírkóznak is egymással. Eközben észrevehetően az emberünk szépen lassan leépül. Majd a végén vmiért megöli a tigrist...
Na mindegy, nagyjából körülírtam a filmet.
Légyszi, aki tudja hogy melyik filmről van szó és hogy hol találhatom meg, az légyszi segítsen ki!
Előre is köszi!!!
2010. jan. 22. 16:30
1/6 anonim válasza:
Ezt a filmet én is láttam kb.10 éve talán,ha egyre gondolunk.De én úgy emléksem,hogy leopárd van benne.A címe az sajnos nem ugrik be,bocsi:(
3/6 anonim válasza:
Nem tudom a film címét, de van egy sanda gyanúm hogy Kevin Costner film. nem biztos, csak vélemény.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. márc. 10. 20:47
5/6 A kérdező kommentje:
azt hiszem, nem Kevin Costner film
rákerestem a filmjeire, eddig semmi
2010. márc. 10. 20:52
6/6 anonim válasza:
valakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!