Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit jelent az Utveszto cimu...

Mit jelent az Utveszto cimu filmben a, "A VESZETT jo" kifejezes? Mire utal vagy hogy van ez? Elmagyarazna valaki nekem?

Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 22:38
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem az a cég/mozgalom neve lehet akik a dolgok hátterében álltak, csinálták a labirintust stb. Olvastam a könyvet és láttam a filmet is, de mivel nem mondták ki nyíltan mi az max erre tudok következtetnixd
2014. okt. 4. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem biztos, csak erre következtetek. Szoval mielőtt Thomast berakták az útvesztőbe, azelőtt az a szőke nő mondta, hogy a veszett jó, hogy ez az emlék maradjon neki meg. Ugyanez van Teresaval is.

A veszett az a "cég" akik csinálták az útvesztőt és belerakták a fiúkat es teresat oda.

De amikor Thomas visszaemlékezetr akkir az emlékben Teresa azt mondta hogy a VESZETT nem jó.

Tehat a Veszett egy rossz ceg, es azert mondta, az a szoke no, hogy jó, hogy Thomasban ez tydatosuljon. De igazából nem jó.

Bocsi a bonyolult magyarázásért :))

2014. okt. 5. 11:16
 3/4 anonim válasza:
100%
a VESZETT(Világvége-Einsten SZEkció-Tiltott Terület) készítette az útvesztőt,hogy a fiatalok agyát teszteljék.És,hogy a fiatalok ne érezzék úgy,hogy a VESZETT ellenük van.Ezért a'VESZETT jó:)
2015. jan. 24. 17:41
 4/4 anonim válasza:
A 4. valamint a kiegeszito reszben elmondják hogy a veszett miért jo. Igazából a veszett egy csapat amelyik az útvesztő építette és egyedül ök menekültek meg a tuzveszben.
2016. szept. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!