Mit jelent az Utveszto cimu filmben a, "A VESZETT jo" kifejezes? Mire utal vagy hogy van ez? Elmagyarazna valaki nekem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 22:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem az a cég/mozgalom neve lehet akik a dolgok hátterében álltak, csinálták a labirintust stb. Olvastam a könyvet és láttam a filmet is, de mivel nem mondták ki nyíltan mi az max erre tudok következtetnixd
2/4 anonim válasza:
Ez nem biztos, csak erre következtetek. Szoval mielőtt Thomast berakták az útvesztőbe, azelőtt az a szőke nő mondta, hogy a veszett jó, hogy ez az emlék maradjon neki meg. Ugyanez van Teresaval is.
A veszett az a "cég" akik csinálták az útvesztőt és belerakták a fiúkat es teresat oda.
De amikor Thomas visszaemlékezetr akkir az emlékben Teresa azt mondta hogy a VESZETT nem jó.
Tehat a Veszett egy rossz ceg, es azert mondta, az a szoke no, hogy jó, hogy Thomasban ez tydatosuljon. De igazából nem jó.
Bocsi a bonyolult magyarázásért :))
3/4 anonim válasza:
a VESZETT(Világvége-Einsten SZEkció-Tiltott Terület) készítette az útvesztőt,hogy a fiatalok agyát teszteljék.És,hogy a fiatalok ne érezzék úgy,hogy a VESZETT ellenük van.Ezért a'VESZETT jó:)
4/4 anonim válasza:
A 4. valamint a kiegeszito reszben elmondják hogy a veszett miért jo. Igazából a veszett egy csapat amelyik az útvesztő építette és egyedül ök menekültek meg a tuzveszben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!