Szerintetek lesz valami féle folytatása a HIMYM-nek? Evvel most gondolok az Így jártam apátokkalra, vagy a Mi történt anyátok utánra.
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a HIMYD nem kapcsolódna a HIMYM-hez, meg hogy ennek nem volt túlságosan sikeres a Pilot epizódja, de ebben a sorozatban annyira nem is bíznék. Híresztelik még a Mi történt anyátok utánt is, amiben a HIMYM néhol a vége felé való ötleti gyérséget leszámítva, látok még fantáziát. Akár feldolgozni 2014-2030-at részletesebben és utána "lesz, ami lesz", vagy akár mást is ki lehetne belőle hozni, csak legyen olyan jó, min elődje. Valahogyan meg kellene tenni mindent az ügyben, mert az biztos, hogy sok ember örülne egy sikeres folytatásnak. Lehet, hogy furcsán hangzik ez az érdeklődés nagyon imádom a sorozatot és kár, hogy vége. Az utolsó rész miatti való meghatódottságom és a sorozat után keletkezett űr végett olyan szomorúan érzem magam mostanában, de ezt nem lehet megfogalmazni. Próbáltam újrakezdeni a sorozatot, ez valamellyest segített, de aminek igazán örülnék az egy folytatás és szerintem mások is vannak így. Előre is köszönöm, ha elolvassátok és válaszoltok!#folytatás #HIMYD
2014. okt. 2. 21:59
1/3 anonim válasza:
Sztem a végére már így is egy lerágott csont lett.
2/3 anonim válasza:
Így jártam apátokkal-t kaszálták, nem lesz belőle semmi. És szerintem már nem lesz folytatása, semmilyen formában. Ez van.
3/3 A kérdező kommentje:
Kár!!!!!
2014. okt. 3. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!